torsdag den 4. oktober 2012

Forside og information om udgivelse

 Hermed et atypisk indlæg, der er rent formelt og handler om den nært forestående udgivelse af Skygger fra Oktoberland og dermed også kulminationen på dette blogprojekt.

Forsiden er nu blevet offentliggjort og kan ses lige her. På Replikants side for bogen kan man læse mere om bogens handling og om de tilknyttede projekter - denne blog og e-bogen Mystiske Forsvindinger af Ambrose Bierce. Og så er de første kapitler gratis tilgængelige som en lille smagsprøve.
Det er nu også muligt at forudbestille bogen hos din lokale boghandler - så er du sikret, at den er hjemme på udgivelsesdagen d. 31. oktober.

http://replikant.dk/skygger-fra-oktoberland/

Tilføjelse: Hvis du har en e-bogslæser kan du selvfølgelig også forudbestille en digital version af bogen på iTunes: http://itunes.apple.com/dk/book/skygger-fra-oktoberland/id561070021?l=da&mt=11

Jeg har i denne uge blandt andet været beskæftiget med at skrive en ny artikel til bloggen, som bliver lagt ud i næste uge. Det kommer til at handle om hekseprocessen i Salem i 1692 og bliver således et mere konkret eksempel på de generelle historiske omstændigheder, jeg skrev om i sidste indlæg.

3 kommentarer:

  1. Ej, den må bestilles straks! Er der mulighed for en signeret version?

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er endnu ingen officielle arrangementer af den art i kalenderen. Men i betragtning af dit engagement i projektet, kunne vi nok godt finde ud af noget :)

      Slet
    2. Ej, det ville være dejligt

      Slet